تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

طرز تهیه ترشی موسیر

    در صورتی که از سرکه رانگه داری می کنیم  "درب شیشه را محکم بسته در جای خنک قرار می دهیم پس از موسیر تازه استفاده می کنید آن را ورقه ورقه کرده در آب سرد می خیسانیم چند بار آب آن را تعویض نموده بعد در صافی می ریزیم از موسیرهای خشک استفاده می کنیم  روی موسیر ها را آب جوش ریخته  چند بار این کار را تکرار می کنیم بعد آن ها را در آب سرد می ریزیم به مدت 2 الی 3 روز وقتی موسیر ها نرم شدند آن ها را در صافی ریخته تا به طور کامل خشک شوند .ir" target="_blank"> با نمک مخلوط کرده آن را به آرامی روی موسیرها می ریزیم  "کمی تا آب آن به طور کامل گرفته شود وخشک شود .ir" target="_blank"> از چند روز به آن سر زده در صورت نیاز به سرکه مقداری به آن اضافه می کنیم .

    سرکه:1 لیتر   نمک:به میزان دلخواه   موسیر:500 گرم

    اگر این مطلب تا کنون 66 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 8 دي 1393 [
    گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , ,

آمار امروز شنبه 5 اسفند 1396

  • تعداد وبلاگ :55645
  • تعداد مطالب :238023
  • بازدید امروز :143107
  • بازدید داخلی :18751
  • کاربران حاضر :120
  • رباتهای جستجوگر:172
  • همه حاضرین :292

تگ های برتر امروز

تگ های برتر