تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


طرز تهیه ترشی موسیر

    سرکه:1 لیتر   نمک:به میزان دلخواه   موسیر:500 گرم

    اگر از موسیر تازه استفاده می کنید آن را ورقه ورقه کرده در آب سرد می خیسانیم چند بار آب آن را تعویض نموده بعد در صافی می ریزیم تا آب آن به طور کامل گرفته شود وخشک شود .

    در صورتی که از موسیرهای خشک استفاده می کنیم  روی موسیر ها را آب جوش ریخته  چند بار این کار را تکرار می کنیم بعد آن ها را در آب سرد می ریزیم به مدت 2 الی 3 روز وقتی موسیر ها نرم شدند آن ها را در صافی ریخته تا به طور کامل خشک شوند . موسیرها را در شیشه ای تمیز وخشک ریخته سرکه سفید را با نمک مخلوط کرده آن را به آرامی روی موسیرها می ریزیم  "کمی از سرکه رانگه داری می کنیم  "درب شیشه را محکم بسته در جای خنک قرار می دهیم پس از چند روز به آن سر زده در صورت نیاز به سرکه مقداری به آن اضافه می کنیم .


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : موسیر ,سرکه ,
    طرز تهیه ترشی موسیر

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز شنبه 3 تير 1396

تبلیغات

جهت سفارش تبلیغات با ایمیل زیر در ارتباط باشید
mohsen_msl@yahoo.com

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر