خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





طرز تهیه دلمه کلم

    طرز تهیه دلمه برگ کلم

     

      برگ کلم :1 عدد    گوشت چرخ کرده :200 گرم     پیاز : 1 عدد    سبزی دلمه که شامل:جعفری گشنیز نعنا تره ترخان  200 گرم خرد شده        برنج : 1پیمانه    لپه:  50 گرم   رب:1 قاشق غذا خوری

    برنج را در قابلمه ریخته با نصف لیوان اب و نمک می پزیم پیاز را نگینی خرد کرده سرخ کرده انرا کنار می گذاریم گوشت چرخ کرده را سرخ می کنیم لپه را با یک لیوان اب می پزیم  همه مواد را با هم مخلوط کرده سبزی خرد شده  نمک وفلفل زردچوبه را به ان اضافه می کنیم  . برگ ها را جدا کرده در اب جوش می پزیم تا کمی نرم شده حالت بگیرد  پس از سرد شدن برگ ها باقاشق از مواد داخل برگ ها ریخته  به طوری که برگ روی مواد رابپوشاند و مواد بیرون نریزد کف قابلمه را چرب کرده دلمه های اماده را به ترتیب ومنظم روی هم می چینیم یک لیوان اب وروغن را با یک قاشق رب مخلوط کرده  روی انها ریخته با شعله کم می گذاریم  بپزد. در صورت تمایل برای مزه دار شدن دلمه ها می توان نصف استکان سرکه وشکر به ان اضافه نمود .


    این مطلب تا کنون 22 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : کرده ,دلمه ,مواد ,ریخته ,لیوان ,مخلوط کرده ,
    طرز تهیه دلمه کلم

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده