خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





خورشت فسنجان

    گوشت راسته بدون استخوان گوسفندی 500گرم     یک عدد پیاز کوچک             رب انار 250گرم          اب انار یک لیوان          نمک فلفل زردچوبه مقداری           مغز گردوی پاک شده و چرخ شده 500گرم                                                  ابتدا گوشت ها را که به تکه های کوچک خرد کرده ایم را با پیازی که بسیار ریز خرد کرده ایم تفت می دهیم 3لیوان اب روی گوشت ها می ریزیم تا جوش بیاید سپس مواد وکفی که روی ان جمع شده است را با قاشق دور می ریزیم مغز گردو چرخ شده را به ان می افزاییم در حال جوشیدن شعله گاز را کم کرده تا گوشت ان بپزد وقتی از پختن گوشت اطمینان حاصل شد اب انار را به ان اضافه می کنیم بعد از 15دقیقه رب انار را می افزاییم سپس خورشت را با قاشق هم زده می گذاریم تا جوش خورده وغلیظ شود وقتی اب ان متناسب شد می توانید ان را با برنج میل کنید. لازم به ذکر است کسانی که می خواهند از مرغ استفاده کنند برای زیبا تر شدن ظاهر غذایشان هر وقت از پخت مرغ اطمینان پیدا کردند ان را از خورشت بیرون بیاورند وقتی اب ان اندازه و حاضر شد مرغ ها را روی ان بچینند.بنا به سلیقه خود برای ترش کردن خورشت از یک قاشق ابلیمو در اخر کار یا برای بعضی از ذاعقه ها از یک قاشق غذا خوری شکر استفاده می کنند که بسته به سلیقه افراد متفاوت است وگرنه دستور پخت معمولی ان همان متن بالاست.  

     


    این مطلب تا کنون 27 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : گوشت ,قاشق ,انار ,خورشت ,کرده ,
    خورشت فسنجان

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده