جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

طرز تهیه اب زرشک

    بهترین روش برای پاک سازی بدن وکبد خصوصا پس از مصرف این همه شکلات وشیرینی و تنقلات چرب وتغییر فصل اب زرشک است که دارای ویتامین ث فراوان می باشد زرشکی که خریداری می کنید نباید از 6 ماه تا یک سال از ان گذشته باشد وکمی طعم خاک مانند دارد از خواص مهم ان تصفیه خون وضد عفونی کننده ان است. که من طرز تهیه ان را برایتان می نویسم .برای تهیه زرشک ابی به مغازه های عطاری مراجعه کنید .     زرشک ابی 500گرم         یک عدد صافی بزرگ         یک عدد شیشه ای که درب ان را بتوانیم ببندیم       یا شیشه خالی نوشابه بزرگ   

     طرز تهیه  ابتدا زرشک ها  را پاک کرده سنگ ریزه ها وخار های ان را جدا می کنیم  ان را در ظرفی ریخته می شوییم در یک قابلمه 3لیوان اب ریخته می گذاریم جوش بیاید سپس زرشک های شسته شده را در اب جوش ریخته یک جوش که خورد شعله ان را خاموش می کنیم .در حدود 5 ساعت ان را کنار گذاشته هم سرد شود وهم زرشک ها حجیم شود سپس کاسه  شیشه ای بزرگ وتمیزی را اماده کرده زیر دستتان گذارده زرشک داخل قابلمه را توسط ملاقه داخل صافی ریخته صافی را در کاسه شیشه ای فشار داده تا اب زرشک کاملا بیرون بیاید ان قدر این کار را انجام داده تا دیگر زرشکی در قابلمه نماند اب داخل کاسه را  در شیشه ای که درب دارد بریزید وبسته به تحمل بدن خودتان روزی یک فنجان کوچک یا یک لیوان میل کنید .


    این مطلب تا کنون 37 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ چهار شنبه 11 فروردين 1395
    منبع
    برچسب ها : زرشک ,ریخته ,شیشه ,داخل ,قابلمه ,تهیه ,
    طرز تهیه اب زرشک