تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


فلافل

    نخود 2لیوان  پیاز بزرگ 1عدد سیر 3حبه نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه پودر زیره واویشن مقداری    برای تهیه فلافل باید نخودها را از شب قبل در یک ظرف بزرگ بخیسانیم به طوری که اب روی نخود ها را بگیرد تا نرم شودنیم ساعت قبل از درست کردن فلافل نخودها را در آبکش ریخته تا آب نخود ها کاملا گرفته شود سیرها و پیاز را پوست گرفته شسته در کنار نخودها قرار داده چرخ گوشت را اماده کرده همه مواد را داخل ان ریخته چرخ می کنیم به مواد چرخ شده نمک فلفل ، زردچوبه ، زیره و آویشن را اضافه نموده کاملا ورز داده تا مواد به هم بچسبندبنا به سلیقه می توان از سبزی های معطر ویا کنجد ویا به همین صورت ساده  استفاده نمود. برای درست کردن فلافل می توان از وسیله هایی که در بازار فروخته می شود استفاده کرد و یا اینکه به اندازه یک گردواز مواد برداشته ان را در کف دست حالت داده تا کاملا گرد شود بدون انکه ترک یا شکاف داشته باشد وگرنه باید ورز بیشتری بدهیم بهتر است از ظرف نسوز و گود کوچکی برای سرخ کردن فلافل ها استفاده شود تا همه قسمت های ان برشته گردد برای اینکه روغن شما نسوزد می توان  تمام مواد خام  را حالت داده گرد وحاضر نموده در یک سینی گذاشته ودر دسترس قرار دهیم  پس از سرخ کردن فلافل هاآن ها را در دیسی که با دستمال کاغذی پوشانده ایم می گذاریم تا روغن آن ها گرفته شود نان باگت را آماده کرده فلافل ها را داخل آن چیده با حلقه های گوجه وخیار شور وکاهو سس قرمز میل فرمایید. من در اینجا دو نوع فلافل با سبزی های معطر وفلافل ساده را به نمایش گذاشته ام.  

                    


    این مطلب تا کنون 54 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : فلافل ,مواد ,داده ,کاملا ,نخود ,کردن فلافل ,درست کردن ,
    فلافل

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 30 تير 1396

تبلیغات

جهت سفارش تبلیغات با ایمیل زیر در ارتباط باشید
mohsen_msl@yahoo.com

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر